Despre-vidanjare

DESPRE HYDRO-JET  VIDANJARE TIMISOARA JUDETUL TIMIS

Activitățile societății Hidrojet  se bazează pe o experiență profesională a personalului, orientată către nevoile și satisfacerea clientului, precum și pe dotarea tehnică de ultimă generație care ne permite implicarea în cele mai diverse situații din domeniu.

Profesionalismul, promptitudinea dar mai ales calitatea superioar
ă a activităților prestate, au determinat o recunoaștere a firmei noastre pe piața serviciilor, cu impact în creșterea portofoliului de clienți.

Domeniul principal de activitate îl reprezintă vidanjare(colectarea și epurarea apelor uzate, de vidanjare fose septice, hasnale), desfundare(decolmatare, curățare și spălare mecanizată laînaltă presiune) a rețelelor de canalizare.Toate aceste operaţiuni se realizează cu vidanje de ultimă generaţie. Fiecare vidanja are echipamente specifice operaţiilor de vidanjare, desfundare, transbordare, transport (4000 litri) la standarde de neegalat.

Colaborăm cu firma Sandri din Italia care ne sprijină cu echipamente și suport tehnic de ultimă oră. Aceasta din urmă, având o experiență din anul 1937, a dezvoltat și produs numeroase mașini și echipamente fiind una din cele mai renumite din Europa. Având acordul lor putem să vă aducem echipamente și mașini de vidanjare şi agricole la comandă.

Firma deține toate autorizațiile necesare, şi desfăşoară activitatea în Municipiul Timisoara, judeţul Timis şi nu numai.

Sperând că vom putea stabili în curând relații de afaceri cu firma dumneavoastră, vă stăm la dispoziție cu promptitudine și profesionalism.

Colaborând cu noi, beneficiați de o ofert
ă competitivă, preţuri și condiții de plată avantajoase, acestea dar mai ales satisfacerea clienților fiind atuurile care ne-au impus pe piață.